APPIs retningslinjer for personvern

Personvernregler

Sist oppdatert: 13. juli 2023

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om personvernrettighetene dine og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personlige data til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen er opprettet ved hjelp av TermsFeed Privacy Policy Generator.

Tolkning og definisjoner

Tolkning

Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

Definisjoner

For formålene med denne personvernerklæringen:

  • Konto betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.

  • Selskap (referert til som enten "selskapet", "vi", "oss" eller "vår" i denne avtalen) refererer til Water2Buy , European Fulfillment Centre Unit 1 , Dublin 15.

  • Informasjonskapsler er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, og inneholder detaljene om nettleserhistorikken din på det nettstedet blant mange bruksområder.

  • Land refererer til: Irland

  • Enhet betyr en hvilken som helst enhet som kan få tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.

  • Personopplysninger er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person.

  • Tjeneste refererer til nettstedet.

  • Tjenesteleverandør betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsselskaper eller enkeltpersoner ansatt av selskapet for å tilrettelegge for tjenesten, for å yte tjenesten på vegne av selskapet, for å utføre tjenester relatert til tjenesten eller for å bistå selskapet med å analysere hvordan tjenesten brukes.

  • Bruksdata refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

  • Nettsted refererer til Water2Buy, tilgjengelig fra https://www.water2buy.com

  • Du betyr individet som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.

Samle inn og bruke dine personlige data

Typer data som samles inn

Personlige data

Når vi bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • E-postadresse

  • Fornavn og etternavn

  • Telefonnummer

  • Adresse, stat, provins, postnummer, by

  • Bruksdata

Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.g IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten via eller gjennom en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, IP-adressen til mobilenheten din , Ditt mobile operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre viss informasjon. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår. Teknologien vi bruker kan omfatte:

  • Informasjonskapsler eller nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan tjenesten vår bruke informasjonskapsler.
  • Flash-informasjonskapsler. Visse funksjoner i tjenesten vår kan bruke lokale lagrede objekter (eller Flash-informasjonskapsler) for å samle inn og lagre informasjon om dine preferanser eller din aktivitet på tjenesten vår. Flash-informasjonskapsler administreres ikke av de samme nettleserinnstillingene som de som brukes for nettleserinformasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du kan slette Flash-informasjonskapsler, vennligst les "Hvor kan jeg endre innstillingene for å deaktivere eller slette lokale delte objekter?" tilgjengelig på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Enkelte deler av tjenesten vår og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, pikseltags og enkeltpiksel gifs) som tillater selskapet for eksempel å telle brukere som har besøkte disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrering av populariteten til en bestemt seksjon og verifisering av system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være "Persistente" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren. Du kan lære mer om informasjonskapsler i artikkelen TermsFeed-nettstedet.

Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

  • Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

    Type: Øktinformasjonskapsler

    Administrert av: Us

    Formål: Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gi deg tjenester som er tilgjengelige via nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene kan ikke tjenestene du har bedt om tilbys, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg disse tjenestene.

  • Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av informasjonskapsler

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Us

    Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

  • Funksjonsinformasjonskapsler

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Us

    Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk våre retningslinjer for informasjonskapsler eller delen om informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Bruk av dine personlige data

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår.

  • For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som registrert bruker.

  • For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av en hvilken som helst annen kontrakt med oss ​​gjennom tjenesten.

  • For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push-varsler angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonene, produktene eller avtalte tjenester, inkludert sikkerhetsoppdateringene, når det er nødvendig eller rimelig for implementeringen av dem.

  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon.

  • For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til oss.

  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan bruke opplysningene dine til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhending, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle våre eiendeler, enten det er på gang bekymring eller som en del av konkurs, likvidasjon eller lignende prosedyre, der personopplysninger som vi har om våre tjenestebrukere er blant eiendelene som overføres.

  • For andre formål: Vi kan bruke opplysningene dine til andre formål, for eksempel dataanalyse, identifisering av brukstrender, bestemme effektiviteten av våre kampanjekampanjer og for å evaluere og forbedre tjenesten, produktene, tjenestene våre, markedsføring og din erfaring.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for å kontakte deg.
  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap .
  • Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og alle andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i de offentlige områdene med andre brukere, kan slik informasjon bli sett av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor.
  • Med ditt samtykke: Vi kan avsløre din personlige informasjon til andre formål med ditt samtykke.

Oppbevaring av dine personlige data

Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av dine personlige data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og på andre steder der partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Offentliggjøring av dine personopplysninger

Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil varsle før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernerklæring.

Lovhåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.g en domstol eller et offentlig organ).

Andre juridiske krav

Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • Overhold en juridisk forpliktelse
  • Beskytt og forsvar rettighetene eller eiendommen til selskapet
  • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • Beskytt mot juridisk ansvar

Sikkerhet for dine personlige data

Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 13 år. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve samtykke fra foreldrene dine før vi samler inn og bruker denne informasjonen.

Koblinger til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår, før endringen trer i kraft, og oppdaterer "Sist oppdatert"-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å lese denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

  • På e-post: sales@water2buy.com

  • Ved å besøke denne siden på nettstedet vårt: Water2Buy

  • På telefonnummer: 00353831155216